HTML

Csak egyszer vagyunk fiatalok...

Gyerekekről, serdülőkről, fiatalokról, azaz mindarról, ami a felnőttkort megelőzi. Elsősorban a szakmának és maguknak az érintett korosztályoknak, illetve azoknak, akik a jövőbe kívánnak látni.

Friss topikok

Linkblog

Ifjúsági törvény- indul a projekt

nagyadam 2009.08.02. 09:23

 

Beadtuk az OVB-nek az aláírásgyűjtésről szóló igényt, szóval a projekt elindul. Úgy tervezzük, hogy augusztus 20-a előtt az OVB hitelesíti a gyűjtést és az jogerőssé válik szeptember 5-ig.  Ez esetben 60 napunk lesz összeszedni az 50 000 aláírást. Reményeink szerint a jogerős eredmény megszületik még ez évben.

 

Az aláírásokat részben a megyei jogú városok, más települések ifjúsági, szakmai közösségei, részben a hálózattal rendelkező ifjúsági és más  szervezetek (Civil Kollégium - Állampolgári Részvétel Hete, Excenter Kutatóközpont, Grund Klubhálózat, Hayico, Ifjúságszakmai Társaság Alapítvány (kezdeményező), Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége, Magyar Teleház Szövetség, Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Somogy Ifjúságáért Egyesület, Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség stb gyűjtik. Természetesen várunk minden csatlakozó személyt és szervezetet. Eddig 70 ezer felajánlott aláírásnál tartunk, de a cél a 100 000 aláírás összegyűjtése, hogy nehogy probléma legyen a hitelesítéssel.

 

Ha alá kívánja írni a kezdeményezést, letöltheti az ívet a www.ifjusagitorveny.hu címről és aláírás után elküldheti az Ifjúsági törvény kezdeményezés 1067 Hunyadi tér 11 fszt 9 címre.

 

Lehetőséget kívánunk biztosítani arra is, hogy ha a normaszöveg-javaslathoz (ugyancsak megtalálható a weboldalon) bárki hozzászólhasson, ezt a torveny@excentereu címen lehet megtenni (augusztus 24-én közjegyzői letétbe tesszük a normaszöveget, szóval jó lenne előtte).

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjusagugy.blog.hu/api/trackback/id/tr391282589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FHajni 2009.08.06. 19:29:08

www.telehaz.hu/index.php?cat=news_details&item=3002,
A Magyar Teleház Szövetség honlapján a fenti linken található a projektfelhívás.

Az MTSZ e-mail kampánnyal és egyéb kommunikációs eszközökkel is bekapcsolódott a projekt-be.

Az MTSZ nevében: Fülöp Hajnalka, sajtóreferens

FHajni 2009.09.06. 07:24:35

Fotók az Ifjúsági Törvénnyel kapcsolatos szakmai napról, ahol kb. 50-en vettünk részt,a z ország különböző részeiből.
időpont: 2009. augusztus 28.
Helyszín: Pestújhelyi Közösségi Ház, Budapest
Fotók elérhetősége:
picasaweb.google.hu/hfulop/IfjusagiTorveny?feat=directlink
süti beállítások módosítása