HTML

Csak egyszer vagyunk fiatalok...

Gyerekekről, serdülőkről, fiatalokról, azaz mindarról, ami a felnőttkort megelőzi. Elsősorban a szakmának és maguknak az érintett korosztályoknak, illetve azoknak, akik a jövőbe kívánnak látni.

Friss topikok

Linkblog

"Csak egyszer vagyunk fiatalok, utána más mentséget kell keresnünk."

lighthousekeeper 2009.06.14. 09:54

Oscar Wilde

Fiatalkorunk meggondolatlanságait könnyedén palástolhatjuk tapasztalatlanságunkkal, de mi a helyzet a későbbi tetteinkkel, vagy azok hiányával? Az ifjúságnak nyilván sokszor fontosabb dolga van (legyen az munka, tanulás, szórakozás, vagy szerelem), mint saját korosztályának érdekeit képviselni. Habár bőrükön érzik a hiányosságokat sokszor nem képesek ezt megfogalmazni, máskor megfogalmazzák, csupán a mód, ahogy teszik nem megfelelő. Éppen ezért van óriási felelőssége azoknak, akik ehhez már eléggé felnőttek, mert nekik sem mindegy, hogy kik döntenek majd az ő sorsukról is.

Címkék: fiatalok ifjúság érdekképviselet wilde

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjusagugy.blog.hu/api/trackback/id/tr821183835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyadam 2009.06.14. 12:07:21

vegre egy ifjusagszakmai blog
süti beállítások módosítása